Baby? Geboorte rompertje, persoonlijk kraam kado
BabyNL

BabyNL

NIEUW: Geboorterompertje.nl is vanaf heden samen gegaan met BabyNL, een online Babywinkel met babyartikelen, babykado's, babykleding en bedrukken van babytextiel! Kijk snel op BabyNL voor alle nieuwe dingen!!

Disclaimer

Geboorterompertje.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel beschadigingen, of het kwijtraken van het originele geboortekaartje. Wij adviseren u dan ook om niet uw laatste exemplaar aan ons toe te sturen.

Privacy en veiligheid

Geboorterompertje draagt zorg voor een goede mate en vorm van beveiliging. Geboorterompertje beperkt zich tot registratie van die gegevens welke noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestelling en de communicatie met u als koper. Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld. Zonder uw toestemming worden uw gegevens nooit beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.

Wij gebruiken uw informatie uitsluitend om de bestelling af te handelen - en om winkelen bij Geboorterompertje.nl zo prettig en persoonlijk mogelijk te maken.

De door u gestuurde (persoonlijke) afbeeldingen en/of bestanden worden uitsluitend gebruikt voor de bedrukking van het textiel. Deze worden bewaard op het systeem van Geboorterompertje.nl en blijven eigendom van u. Na een periode van een jaar verwijdert Geboorterompertje.nl bestanden ouder dan één jaar (tenzij anders met u overeengekomen). Deze bestanden zullen nooit zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt