Baby? Geboorte rompertje, persoonlijk kraam kado
BabyNL

BabyNL

NIEUW: Geboorterompertje.nl is vanaf heden samen gegaan met BabyNL, een online Babywinkel met babyartikelen, babykado's, babykleding en bedrukken van babytextiel! Kijk snel op BabyNL voor alle nieuwe dingen!!

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de rompertjes / shirts wassen zodat het textiel goed blijft?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, behalve dan dat alles met veel zorg moet worden behandeld. Het zijn geen massaproducten dus je moet ze ook niet zo behandelen. Wassen op maximaal 40 graden, na het wassen over de print strijken met halve warmte, print "frist weer op".

Als u het geboorterompertje of geboorteshirt als een blijvende herinnering van uw baby wenst te bewaren raden wij u aan het niet te vaak te wassen.

Op welke manier kan ik het rompertje en/of shirt leuk decoreren?

  • Het rompertje en/of shirt kunt u de baby aantrekken voor een leuke foto
  • Het rompertje en/of shirt kunt u inlijsten en ophangen op de babykamer
  • Het rompertje en/of shirt kunt u op een textielbord spelden en ophangen op de babykamer.
  • Het rompertje en/of shirt kunt u aan een kledinghangertje ophangen op de babykamer.

Wordt er ook elders dan op deze website verkocht?

Nee. Of eigenlijk nee en heel soms ja. Er is een kinderkledingzaak in Belgie die ook de Geboorterompertjes vanuit hun winkel aan klanten verkopen. Verder alleen via deze website.

Is het ook mogelijk om een eigen afbeelding / of alleen tekst als print aan te leveren?

Ja! Naast de print van de site, het geboortekaartje of een foto van de baby is het mogelijk om iedere soort van afbeelding naar ons te mailen om als print op het rompertje en/of shirt te drukken. Voorwaarde is wel dat de print past op het stuk textiel. Of te verkleinen is zodat het passend is.

Hoe moet ik de maat inschatten bij een rompertje?

Een pasgeboren baby die gemiddeld 8 pond weegt bij de geboorte past nog zeker niet in een maat 50/56. Daar gaat dan zeker wel 2 maand overheen (na geboorte). Maat 62/68 is een goede maat voor een baby van ruim 3 maanden oud. Maat 74/80 wordt in mindere mate besteld (bijna nooit) aangezien dit een hele grote maat is (vanaf ruim 6 maanden).

Hoe moet ik de maat inschatten bij een shirt?

Het standaard shirt is voor baby's tot 6 maand oud. Het 12 maanden shirt is leuk voor als de baby 1 jaar wordt.